Tingvej 14, 7800 Skive +45 97 54 41 55 Mandag til torsdag: 07:30 - 16:30 - Fredag: 07:30 - 15:00

Landbrugs- og entreprenørmaskiner

Hos os har vi både salg af gamle og sprit nye landbrugsmaskiner. Du kan fx. få byttet din gamle vandingsmaskine ud med en ny, så du er helt klar til næste sæson. Vi vil med gælde også renovere den gamle for dig, så den kan komme til at køre som ny.

Vores sortiment indeholder blandt andet vandingsmaskiner fra Fasterholt Maskinfabrik, til en fornuftig pris, som er betydeligt mindre end hos vores konkurrenter.

Hvis du har problemer med dit vandingsanlæg, både pumper og jordledninger, kommer vores erfarne personale gerne ud og reparer eller etablere nyt anlæg, for dig.

Derudover sælger vi mange andre landbrugs- og entreprenørmaskiner, som vi også er fuld kvalificeret til at reparer. Vores personale vil også gerne reparer, den maskine du har i forvejen. Selvom maskinen ikke er i vores program, så prøv alligevel at ringe, da vi oftest er konkurrencedygtige, når det kommer til prisen.

Vi specialkonstruerer og ombygger maskinerne efter kundernes egne ønsker. I værkstedet konstruere vi vores egne plovlastbiler, som bruges til at plove el-kabler og vandledning ned, i forskellige størrelse rør og dybder. Vi fremstiller også plove til mange andre maskiner, blandt andet til rendegravere, traktorer og små knækstyret køretøjer. Til denne fremstilling benytter vi vores eget unikke og holdbare design.

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok