Tingvej 14, 7800 Skive +45 97 54 41 55 Mandag til torsdag: 07:30 - 16:30 - Fredag: 07:30 - 15:00

Stokerfyr

Woody pillefyr

Et Woody pillefyr er blandt de mest effektive på markedet og utroligt populære. Dette skyldes, ud over effektiviteten, at et Woody pillefyr er forholdsvist prisvenligt og yder høj værdi for pengene. Deres pillebrændere er gennemtestede gennem mange år, og Woody laver et produkt af meget høj kvalitet, som giver stabilitet og leverer i mange år frem. Alt i alt giver dette en løsning, der er særdeles favorabel for dig som forbruger, da du kan få et godt pillefyr til en fornuftig pris og dermed få en varmeløsning, der både skåner miljøet og sparer dig for en masse penge fremover.

Opsætning fritvalg af brænder både 10 – 16 kw og magasin i flere størlser fx. 200-320 eller helt op til 500 liter så du ikke skal fyrer i flere dage og så med en styring 7 eller en 10, der ud over fås der masser af udstyr til den. Den leveres også med ude føler koblet i styring da dette er blevet et lovkrav.

Ring eller kom til os og få en snak så vi måske kan find det der passer til jer.

For mere info se herunder:
www.sanistaal.dk/Woody/WoodyStokerisrklasse/

Woody pillefyr mini

Woody Black Star Mini er en enkel og kompakt kedelunit med kedel, 150 kg magasin og pillebrænder i én sammenbygget enhed. Brænderdelen er flytbar til valgfri montering på både højre og venstre side af kedlen. Denne her har de samme muligheder for valg af brænder, styring lige som den alm. Woody.

Black Star Mini fylder meget lidt, så derfor kan den nemt stå både i baggang eller i minder fyrrum. Vi kommer gerne ud og hjælper med at se hvor den kan så og hvordan det ville komme til at se ud.

For mere info se brochurer herunder:
www.sanistaal.dk/Woody/WoodyStokerisrklasse/

Baxi TPK-24

Baxis mest populære pillefyr TPK24 kombinerer høj teknologi, kvalitet og miljøvenlighed. Pillefyret er udstyret med en Scandpell træpillebrænder, som giver en virkningsgrad på 91 % og muliggør modulerende drift af stokerfyret. Pillefyret er desuden udstyret med automatisk tændingsmodul og overkogstermostat. Det er en fremragende løsning for både din pengepung og ikke mindst miljøet, da du ved at fyre med træpiller med dette fyr kan reducere din CO2-udledning markant.

Dette pillefyr kan leveres med mange forskellig silo løsninger, så man kan få det som man vil have det.

RTB Pillefyr

Vi er certificeret forhandler af Ready To Burn pillefyr. Dette er den nye model Woody.

 

For mere info se brochurer herunder:
www.sanistaal.dkWoody/Brochure/WoodyRTBjuni2015/

ThermoFLUX

ThermoFLUX er en nyere kedelserie, som er udviklet i samarbejde med prøvningsinstituttet ”TU Wien” og andre teknologileverandører. De har opnået  EU prøvningsgodkendelse i marts 2014. De har lave emissionsværdier og høje virkningsgrader.

ThermoFLUX er blandt de billigste i EU når det kommer til service og vedligeholdelsesomkostninger, som et resultat af diverse stress-test foretaget hos prøvningsinstituttet ”TU Wien”. Deres nyudviklede forbrændingssystem , har resultater i virkningsgrader eks. Ved dellast på >92% og røggasemissionsværdier, der er lavere end de strengeste krav i Tyskland.

ThermoFLUX kan også anvendes som fastbrændselskedel (støbejernsriste til fastbrændsel, skal tilkøbes ved ordre)

 

For mere info se brochurer herunder:
www.ja-bioservice.dk

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok