Tingvej 14, 7800 Skive +45 97 54 41 55 Mandag til torsdag: 07:30 - 16:30 - Fredag: 07:30 - 15:00

Varmepumper

Jordvarmepumpe

En jordvarmepumpe er den mest energieffektive af alle varmepumpemodeller. Det er den, fordi en jordvarmepumpe optager energien fra solens stråler, som oplagres i jorden – som varme. Og du kan være helt tryg, selvom himlen er grå og overskyet. En jordvarmepumpe leverer nemlig varmt vand til dit bad og dine radiatorer 365 dage om året. Og så er det endda grøn energi, der er god for både dig og miljøet. Forklaring på produktnavne: 1. LWM (liquid water module) - varmepumper med varmtvandsbeholder, 2. LW/M (liquid water/module) - varmepumper med og uden varmtvandsbeholder, 3. LW (liquid water) - varmepumper uden varmtvandsbeholder.

 

For mere info se herunder:
Bosch Jordvarmepumper

 

Luft til vand varmepumpe

Ganske kort fungerer en luft til vand varmepumpe sådan, at du har en ude- og en indedel. Udedelen placeres på ydersiden af dit hus og optager varmen. Indedelen placeres ofte i et bryggers e.l. og cirkulerer varmen rundt i dit radiatorsystem. Vælger du en indedel med indbygget varmtvandsbeholder, kan varmen i luften udnyttes helt ned til ca. minus 20 grader. Ved mindre end minus 20 grader slår el-legemet til, således at der altid er varme og varmt vand i huset. Dermed behøver du ikke være bekymret for, at dit varmeanlæg går ud, når det er koldt - og det giver komfort og tryghed til dig og din familie. Forklaring på produktnavne: 1. AW (Air Water = luft-til-vand-varmepumpe),
2. AWM (Air Water Modul = luft-til-vand-modul med varmtvandsbeholder), 3. AWS /Air Water Split = luft-til-vand-varmepumpe i splitversion).

 

For mere info se herunder:
Bosch Luft til vand varmepumper

Luft til luft varmepumpe

Ønsker du en økonomisk varmeløsning? En luft til luft varmepumpe er en investering, der hurtigt er rentabel. Det er nemlig en simpel installation – og en simpel varme i dit hjem. For en luft til luft varmepumpe er ligeså enkel, som den er miljøvenlig. Det er den, fordi den bruger luften udenfor som energikilde til at levere varme i dit hjem. Derfor renser disse varmepumper også luften indenfor. Og det er godt for dit indeklima.

 

 

For mere info se herunder:
Bosch Luft til luft varmepumper

Hybrid Varme

Et Bosch hybrid varme opvarmingssystem giver dig valgfrihed. For når du har en hybrid varmeløsning, har du to forskellige teknologier til at opvarme dit hjem. Normalt er det en eldrevet luft/vand varmepumpe i kombination med den eksisterende eller nyere olie-, gas- eller træpillekedel. Hybridsystemet sikrer, at dit hjem altid kan opvarmes til den temperatur, du ønsker. Uanset udetemperatur og varmesystemets opbygning. Derfor kan et Bosch hybrid opvarmningssystem matche dig og din families forbrug. Forklaring på produktnavne: 1. AWB (Air Water Bivalent = luft-til-vand-væghængt-modul til hybriddrift), 2. AWBS (Air Water Bivalent split = luft-til-vand-væghængt-modul til hybriddrift i split).

 

For mere info se herunder:
Bosch Hybridvarme

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok