Tingvej 14, 7800 Skive +45 97 54 41 55 Mandag til torsdag: 07:30 - 16:30 - Fredag: 07:30 - 15:00

Hardman Havemaskiner

Hardman til manden som har næsten alt

Kunderne kigger forbi hos Mogenstrup Smede- og Maskinforretning, når der står havemaskiner af høj kvalitet på ønskesedlen.

Hos Mogenstrup Smede- og Maskinforretning har en helt ny varegruppe sneget sig ind på hylderne. Det er de populære Hardman havemaskiner, som nu kan købes hos smedemester Gunner Christensen i Mogenstrup.

Flere af vore kunder kom omkring værkstedet, når motorsaven gjorde knuder eller når hækklipperen ikke ville makke ret. Det fik os til at gå ind i et decideret salg af Hardman produkterne, siger Gunner Christensen, som på lager har buskryddere, multimaskiner, hækklippere og motorsave. Havetraktorer og plæneklippere tages hjem efter bestilling.

Mange er glade for at kunne købe haveredskaberne her hos os, idet vi også kan udføre den nødvendige service og eventuelt hjælpe med at reparere maskinerne, ligesom vi også kan klare udskiftning af klinger og kæder. Haveredskaberne er med benzinmotor og kan anvendes af såvel professionelle brugere, som til de mere hobbybetonede opgaver, lyder det fra Gunner Christensen, som i øvrigt reparerer alle mærker og typer af havemaskiner.

Yderligere oplysninger kan indhentes hos os eller se det fuld program på Hardman’s hjemmeside - http://www.hardman.dk/

Denne hjemmeside anvender cookies til at sikre, at du får den bedste oplevelse på siden. Læs mere her

Ok